Wednesday, October 16, 2013

UiTM Kampus Tapah

Hello readers :-) Dah lama kut x update blog ni. Password pun hampir lupa. Entry kali ni just want to share story and a few pictures of me in UiTM.
Sekadar UiTM Tapah berapa minit je pun dari rumah dh sampai. Bila dapat tahu dapat dekat je ermm okkay tak adalah nak nangis-nangis rindu ma dan abah. Tapi hampehhh memang nangis kau tinggal situ. Okay bila buka tingkap bilik nampak kubur jelah. UiTM Tapah ni lain sikit jauh dari pekan. Kalau nak jalan2 pun paling dekat lah TF tu pun kena sewa kereta ataupun naik bus. Nak jauh pergilah kampar ke ipoh ke naik ETS.
Waktu orientasi. First week masuk UiTM. Minggu penutup di UiTM Seri Iskandar. Maklumlah UiTM Kampus Tapah kan kecil.. SI lagi besauu.
They are my roomates : me, kak iqa, shaf, & nadhia. 2 computer science's students & 2 acturies's students. Walaupun baru 4 bulan kenal, everything we share together.Dah masak dengan peragai yang lain.
Have fun during Majlis Kemuncak TourDelIlmi. TourDelIlmi ni macam ilmu agama yang akan diajar oleh senior masing2 setiap minggu. Naqibah saya Kak Lailatul Bariah. She is simple and very kind person.
video
Have a crazy day during Festival Bulan Kemerdekaan. First time sambut bulan kemerdekaan kat tempat orang. Selama ni tengok bunga api kat dalam tv x pun pasang sendiri kat rumah.
Tik Tok Tik Tok.. macam-macam dah lalui, finally berperang untuk menghadapi final exam. Hidup mula huru-hara kesihatan x mengizinkan: selesema,batuk, demam nak semput pun ada jugak.
Bilik pun dah macam tokang pecah :-} The end of the final. And time for clear our things for go home.
Bye-bye see you all next month. That all I want to share with you.
Tiny Hand Pink Bow Tie